luni, 29 februarie 2016

Reportaj

   
      Numãrul literelor trimise ȋn somaj crește drastic, declara ieri o sursã anonimã. Acest lucru se ȋntȃmplã de  mult, a mãrturisit și liderul sindical ABC, ȋnsã nimenui nu-i pasã. Și nici statistica pensionarilor nu este mai plãcutã. Din ce ȋn ce mai multe cuvinte se retrag din activitate pe caz de boalã. Cea mai frecventã afecțiune fiind insuficiența comunicãrii cronice, ce duce frecvent la rupturi de fraze și implicit, la rupturi de ȋnțelegere.
      Anul trecut, ȋn aceași perioadã, dicționarele au organizat un protest, pașnic, pentru a atrage atenția asupra acestor fapte, ȋnsã anul acesta nu au mai primit aprobarea necesarã organizãrii lui. Mai multe surse din cadrul acestora au afirmat ȋnsã, cã ele pregãtesc o carte, care sã le reprezinte interesele. Cum numãrul dicționarelor scade drastic, ne așteptãm ca ȋn cȃteva sãptãmȃni aceastã scriere sã aparã. Prea multe informații nu avem, dar titlul se pare cã va fi Adevãrul Bidimensional ȋn Comunicare. Foarte mult succes nu ne așteptãm sã ȋnregistreze nici aceastã ȋncercare, așa cum nici greva verbelor de acum cȃteva luni nu a ȋnregistrat.
       Interjecțiile sunt singurele ale cãror popularitate crește lunar, analiștii așteaptȃndu-se ca la urmatoarele alegeri, acestea sã cȃștige detașat. Și cum nu mai e mult pȃnã ȋn scrutin, toți mai mulți se ȋntreabã, ce rost are atȃtea zbatere pentru o cauzã pierdutã? Sã merite niște litere atȃtea susținere? 
      Ne abținem sã rãspundem, ȋnsã orice luptã strȃnsã nu poate fi decȃt pe placul cititorilor noștri.
      Sã sperãm cã vom avea una.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu